Лом. Трима жители на Лом са задържани за притежание на

...
Лом. Трима жители на Лом са задържани за притежание на
Коментари Харесай

Трима жители на Лом са задържани за притежание на наркотични вещества

Лом. Трима поданици на Лом са арестувани за владеене на наркотични субстанции. Това оповестиха от ОДМВР - Монтана . Вчера при профилирана полицейска интервенция за противопоставяне напрестъпления, свързани с опиати, чиновници на районно управление (на МВР) - Лом и бранш „ Специални тактически дейности ” при ОДМВР направили претършуване в два парцела в Лом, употребени от мъж и жена от крайдунавския град, на 30 година и 42 година

От къща, населявана от мъжа, с криминалистически регистрации и осъждан, е конфискуван полиетиленов плик с 13 грама суха зелена листна маса канабис, а от стопанска сграда – нелегално притежавани газ-сигнален картечен револвер и пневматична пушка. При претършуване в парцела, употребен от 42-годишна ломска жителка, са конфискувани плик със 100 грама суха зелена листна маса канабис и буркан със 119,6 грама суха зелена листна маса, реагирала при наркотест реагира на амфетамин, за които обитателката декларирала, че са на мъж.

Като съпричастен към незаконната активност е открит и 24-годишен ломски гражданин. На тримата е наложена полицейска мярка за задържаве в период до 24 часа в полицейския арест на районно управление (на МВР) Лом. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 354 а от Наказателен кодекс.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР