Локомотив София ще стартира новото първенство в efbet Лига без

...
Локомотив София ще стартира новото първенство в efbet Лига без
Коментари Харесай

Локомотив София започва сезона без важно дуо

Локомотив София ще започва новото състезание в efbet Лига без двама от значимите си футболисти поради травми, призна пред Българска телеграфна агенция треньорът Станислав Генчев. Това са централният защитник Давид Малембана и крилото Александър Александров.

Малембана е получил контузия още в първата лятна контрола и сега се възвръща. Много дребен е шансът, в случай че с мускулния проблем всичко е наред, германецът да бъде подготвен за първия мач с Черно море на 10 юли. Доста по-сложно е ситуацията с Александров, чиято травма ще го остави отвън сметките на Генчев до третия кръг.

"Още не сме в цялостен състав. Очакваме нападателен халф и централен бранител. Това е листата със незабавни потребности за селекцията, сподели още младият експерт. На проби има и един бразилски футболист – Винисиус. Той ще играе на следващия ден в контролната среща с Левски и след нея ще бъде взето решение дали да му бъде препоръчан контракт.

На лагера в Трявна бяхме с дребна група, 3-4 индивида се причислиха след връщането ни в София. Но съм удовлетворен от тези, с които досега работим. Радва ме, че всички се стараят. Има неточности и това е неизбежно, би трябвало си време, с цел да ги почистим ", разяснява някогашният полузащитник на Левски, Литекс и Лудогорец.

"Макар и групата да не ни е изключително огромна, равнището на нашите играчи в Локомотив (София) е много положително за стандартите на Първа лига. Нямам никакви терзания за тима. Просто от тях се желае да слушат и да извършват.

Влизаме в едно състезание, което ще бъде по-различно. Започва рано. Но за тимовете с построен състав надали е проблем. Докато за нас ще бъде, защото чакаме още нови, които планираме да бъдат съществени играчи ", изясни още някогашният треньор на Лудогорец ", съобщи Генчев.

След мача на следващия ден с Левски, за червено-черните остава още един надзорен мач – на 2-и юли със Септтември София.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР