Локомотив София победи Царско село с 2:1 на националния стадион

...
Локомотив София победи Царско село с 2:1 на националния стадион
Коментари Харесай

Локомотив (София) с важна победа в битката за оцеляване

Локомотив София победи Царско село с 2:1 на националния стадион „ Васил Левски “ в борба на дъното в 25-ия кръг на efbet Лига. Домакините поведоха в резултата в 15-ата минута, когато Октавио осъществя дузпа, отсъдена за нарушаване на Хадим Ндиае против Симеон Славчев. " Железничарите " удвоиха задатъка си в 71-ата минута с гол на Владимир Семерджиев, който се възползва от положително подаване на Селсо Рапосо и с акуратен изстрел матира Ндиае.
Този резултат не трансформира класирането на двата отбора, само че приближава Локомотив до спасението, откакто " червено-черните " към този момент са с 25 точки на 12-ото място. Царско село остава на последната позиция с 13. В идващия кръг от шампионата, който е и финален от постоянния сезон Локомотив София гостува в Пловдив на Ботев, до момента в който Царско село посреща Пирин.

В 13-ата минута Локомотив София получи дузпа след дълго преразглеждане с ВАР за нарушаване на вратаря Хадим Ндиае против Симеон Славчев. Дузпата бе изпълнена от Октавио в 15-ата минута, като бразилецът съумя да осъществя с мощен удар.
В 17-ата минута Царско село организира рискова офанзива. Топката доближи до Жереми Петрис получи топката на границата на наказателното поле и стреля към далечния ъгъл, само че топката излезе в навън.

Локомотив София стартира интензивно втората част. В 50-ата минута " железничарите " доближиха до второ попадение, откакто Селсо Рапосо се включи рисково, комбинира с Димитър Митков, който откри Октавио, а бразилецът на празна врата прати топката в мрежата. Попадението бе анулирано поради засада на Митков.
В 61-ата минута Царско село опита да се в върне мача, като Реди Каса опитва шанса си от далечна отдалеченост, само че ударът му бе блокиран и излезе в ъглов удар, от който не последва нищо.
Локо София удвои преднината си в 71-ата минута. Селсо Рапосо пое топката на крилото, навлезе във вътрешността към наказателното поле, комбинира с Владимир Семерджиев, който с акуратен удар в далечния ъгъл вкара за 2:0.
Четвърт час по-късно Царско село съумя да върне интругата в мача. " Царете " се възползваха от неточност при изнасянето на домакините и две от запасите Фелипе Ронкети и Венцислав Христов взаимодействаха добре, като българският нападател се разписа с прекрасен удар във вратата на Александър Любенов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР