Локомотив Пловдив ще се изкачи на върха във временното класиране

...
Локомотив Пловдив ще се изкачи на върха във временното класиране
Коментари Харесай

Локо превзема върха при победа над ЦСКА 1948

Локомотив Пловдив ще се изкачи на върха във краткотрайното класиране в Ефбет лига при победа над ЦСКА 1948 в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Мачът на „ Лаута ” стартира през днешния ден в 15:00 часа и ще бъде управителен от Васимир Ел Хатиб. Черно-белите са трети в таблицата с 22 точки, единствено на един пункт зад съперника си и водача Лудогорец, който в събота загуби гостуването си на Локо Сф.

Пловдивчани се намират в чудесно въодушевление, откакто преди паузата разрушиха с 3:0 вкъщи Черно море. Отборът на Александър Томаш се намира в серия от три следващи триумфа, като преди този момент се наложи с 1:0 над Септември София като посетител и удари градския противник Ботев с 1:0.

Черно-белите са със 100% актив вкъщи от началото на сезона – 5 победи от 5 мача.

Амбициите на ЦСКА 1948 също са високи. Столичани обаче са неуверени в гостуванията си и през днешния ден ще проличи дали Любослав Пенев е съумял да промени манталитета на тима си надалеч от Бистрица. Тимът отстъпи в последните си две визити – 0:2 от Ботев Пловдив и 1:2 от ЦСКА.

Александър Томаш няма да може да разчита на контузените Луан и Евандро, само че централният бранител Райън Бидунга се възвърне и през вчерашния ден тренира наедно с останалите. 

В състава на „ алените ” няма контузени и осъдени играчи и Любослав Пенев ще може да заложи на най-хубавото. Очаква се офанзивата да поведе Евгений Сердюк, а в предни позиции да му оказват помощ Радослав Кирилов и Георги Русев.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР