Локомотив Пловдив излезе с позиция, в която изразява несъгласието си

...
Локомотив Пловдив излезе с позиция, в която изразява несъгласието си
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив с остра реакция след наказанието от БФС

Локомотив Пловдив излезе с позиция, в която показва несъгласието си с решението на Дисциплинарната комисия към БФС да накаже тима с 10 000 лв. и идващите два домашен мача да се проведат без аудитория.

По-рано през днешния ден излязоха наказванията след извършеното пловдивско дерби през предходната седмица, като и Локо, и Ботев са осъдени със солени санкции, само че единствено „ смърфовете “ ще играят на празен стадион идващите си семейства.

Публикуваме позицията на Локомотив Пловдив без редакторска интервенция:

Уважаеми последователи,

Днес ДК към БФС разгласи решенията си за санкции след пловдивското дерби. Според едно от тях “черно-белите ” са санкционирани с 10 000 лв. и ще играят идващите си две домашен срещи (с Черно море и ЦСКА 1948) пред празни трибуни.

Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив намира за недопустимо и неприемливо това решение да бъде оповестено от БФС преди да ни е обявено по формален път. Не одобряваме и да бъдем глобени “на мрачно ” без да ни е предоставена каквато и да е била опция да се срещнем с доказателствата, в поддръжка на обвиняването, и да упражним правото ни на отбрана.

Изискали сме решението с претекстовете и доказателствата, които са довели до тези тежки санкции.

Клубът ще вземе отношение по случая откакто получи поисканите материали от БФС. Надяваме се да е скоро, с цел да можем да упражним правото ни на обжалване.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР