Локомотив (Мездра) започна предсезонна подготовка за първенството в Северозападната Трета

...
Локомотив (Мездра) започна предсезонна подготовка за първенството в Северозападната Трета
Коментари Харесай

Локомотив започна лятна подготовка

Локомотив (Мездра) стартира предсезонна подготовка за шампионата в Северозападната Трета лига. Тя ще протече напълно при домашни условия под управлението на старши треньора Диан Попов.

Стартът на подготовката почетоха кметът на Мездра Иван Аспарухов и ръководителят на Управителния съвет на ОФК Локомотив Цанко Цанев.

В първото занятие взеха присъединяване 17 футболисти, измежду които и три нови попълнения. Това са вратарят Ивайло Сайков, централният бранител Мариян Кусев и Ивайло Бояджиев.

Ивайло Сайков и Ивайло Бояджиев са някогашни ученици на клуба. Сайков пази за последно на ОФК Бдин 1923 Видин, а Бояджиев през последните сезони обличаше екипа на Балкан 1929 Ботевград. Мариян Кусев също към този момент е играл за отбора от Мездра през есенния полусезон на 2021/2022, след което мина в Ботев (Враца) II.

На проби в тима са централният нападател Иво Иванов, който е младеж на Локомотив София и бранителят Аркан Алиев, младеж на Чавдар Етрополе. Очакват се още нови попълнения, като селекцията остава отворен развой.

От през днешния ден към подготовката на отбора ще се причислят капитанът Генади Петров и неговият сътрудник в защитата Стефан Стефанов, както и централният нападател Венелин Йотов, който е младеж на Ботев Враца, играл през последния сезон в Академик Свищов и Дреновец.

От досегашния състав напущат Методи Янков, Стоян Иванов, Тихомир Динев, Николай Генов, Васислав Димитров и Васил Вълчев. Все още не е ясно дали ще останат плеймейкърът Пламен Венелинов и нападателят Антонио Йорданов.

По време на лятната си подготовка Локомотив Мездра ще изиграе четири контролни срещи, всичките на личен терен. Първата от тях е на 9 юли (събота) с Вихър Славяново. Останалите контроли са на 16 юли с Ботев (Враца) II, на 23 юли с Дреновец и на 30 юли с Надежда Доброславци.

Шампионатът в Северозападната Трета лига ще започва на 6 август.
 Антонио Вутов с подаяние за родния си клуб
Антонио Вутов с подаяние за родния си клуб

Дари 30 футболни топки за школата на Локо (Мз)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР