Логично според нас е изборите да са две в едно,

...
Логично според нас е изборите да са две в едно,
Коментари Харесай

Балабанов: Логично е изборите да са две в едно

Логично съгласно нас е изборите да са " две в едно ", разяснява пред публицисти в коридорите на Народното събрание Станислав Балабанов / " ИТН " /, съобщи Българска телеграфна агенция.

Най-вероятно ЦИК ще се оправи, избори " две в едно " не са за първи път, означи той, като уточни, че е хубаво българите да гласоподават на една дата и за президент, и за парламент, тъй като ще се спестят средства.

Балабанов уточни, че машините са посочили, че за първи път се гласоподава толкоз почтено и транспарантно. Той изясни, че в случай че нещо се случи чисто софтуерно с машините, всички секции са предпазени на 100 % и с хартиени бюлетини. Но извънредно сме срещу концепцията на партиите на статуквото да върнат хартиения избор, съобщи Балабанов.

Предполагаме, че президентът ще даде задоволително време актуализацията на бюджета да се случи умерено и умно, тъй като тя е най-важното нещо, което този парламент би трябвало да свърши, разяснява още той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР