Лобистките фирми плащат премия за политически оперативни работници с опит

...
Лобистките фирми плащат премия за политически оперативни работници с опит
Коментари Харесай

Лобистите плащат „премия“ за вътрешни лица от Лейбъристката партия в битка за достъп

Лобистките компании заплащат награда за политически оперативни служащи с опит и контакти от Лейбъристката партия преди общите избори в Обединеното кралство, защото ръководителите на публичните въпроси споделят, че виждат остатък от Консервативни чиновници, които желаят да „ спасят “ държавното управление.

Няколко ръководители в някои от най-големите лобистки групи в Лондон споделиха, че са се опитвали да подсилят екипите си, като са наели вътрешни хора от Лейбъристката партия с настоящи знания за вътрешната механика на партията и са подготвени да заплащат над пазарното цени за дребния и намаляващ набор от гении.

„ Лебъристите са ценени “, сподели един старши ПР началник и някогашен консултант на торите, добавяйки, че най-големите лобистки компании оферират заплати, които са с 10 до 20 % по-високи за хора със мощни връзки с партия.

„ Консерваторите на пазара не са сграбчени по същия метод “, прибавиха те. Инсайдери от промишлеността споделиха, че офертите за заплати могат да варират сред £50 00...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР