Лияна безспорно е една от популярните личности в България с

...
Лияна безспорно е една от популярните личности в България с
Коментари Харесай

Лияна показа какво прави ежедневно, за да се поддържа в перфектна форма! Ние май сме пас ...

Лияна несъмнено е една от известните персони в България с безусловно изваяно тяло. Поп-фолк певицата всекидневно се грижи за визията си и не стопира да спортува интензивно.



“Получавам десетки въпроси, по какъв начин и по какъв брой упражнявам.. Когато тялото се пристрасти към придвижването, самото то подсказва, кой да е размерът на подготовка! Къде би трябвало да си обърнем повече внимание, с цел да реализираме оптимална форма, с цел да се усещаме толкоз мощни, колкото не сме подозирали, че можем да бъдем. Подарете си го..,времето на открито разрешава да упражняваме на всички места! Не са ни нужни средства.. Нужна ни е единствено воля, неизменност и предпочитание! Всичко е допустимо, стига да го желаете задоволително мощно.. и в никакъв случай не е късно! ", написа преди време певицата в своя профил в Instagram.

Този път изпълнителката разкри детайлности от ежедневния си режим в свое стори, което качи от планината.

“12 км крос в гората. Слънце, въздух … Моят обред всеки ден … който ще продължи някъде на топло. Ще разберете къде до ден, два” - написа изпълнителката.



Оказва се, че тя изминава внушителните 12 км дневно, без значение от времето на открито, а напълно скоро възнамерява и първата си лятна отмора, евентуално на екзотична дестинация.

Красавицата е републиканска шампионка по лека атлетика на 800 за девойки, а спортът я съпътства през целия ѝ живот.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР