Ливърпул спечели с категоричното 4:0 срещу Лестър Сити в контрола,

...
Ливърпул спечели с категоричното 4:0 срещу Лестър Сити в контрола,
Коментари Харесай

Ливърпул разпиля Лестър в контрола

Ливърпул завоюва с безапелационното 4:0 против Лестър Сити в контрола, която е част от подготовката на двата тима за новия сезон в британското състезание по футбол.

Дарвин Нунес, Боби Кларк, Диого Жота и Бен Доук бяха точни за " алените ", които още веднъж демонстрираха потентно нахлуване и вкараха четири пъти в четвърти следващ мач след тези против Саутхемптън, Карлсруе и Гройтер Фюрт.

Ливърпул стартира мача по-бавно от предстоящото, само че към края на първото полувреме мърсайдци вкараха цели три попадения.

Първият гол падна след половин час игра, когато удар на Диого Жота бе отразен от вратаря на Лестър, само че топката попадна в краката на Дарвин Нунес и той вкара несмущаван за 1:0.

В 35-та минута Боби Кларк усили задатъка на " алените ", а единствено три по-късно прецизен бе и Жота. Той получи топката от Мохамед Салах и бе прецизен с удар с глава.

Бен Доук оформи крайното 4:0 в интерес на Ливърпул в 64-та минута. Доминик Собослай центрира от ъглов удар и топката бе отклонена от Жоел Матип на пътя на шотландеца, който бе прецизен с четвъртото попадение.

Въпреки че не попадна измежду голмайсторите, Алексис Мак Алистър бе моторът за Ливърпул в този мач и аржентинецът получи справедливо похвали от почитателите в обществените мрежи за представянето си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР