Ливърпул ще направи опит да привлече полузащитника на Лайпциг Наби

...
Ливърпул ще направи опит да привлече полузащитника на Лайпциг Наби
Коментари Харесай

"Ливърпул" се надява да привлече Кейта още през зимата

Ливърпул " ще направи опит да притегли полузащитника на " Лайпциг " Наби Кейта до края на зимния трансферен прозорец. Червените желаят гвинейския национал в състава си шест месеца по-рано от плануваното.

В края на август двата тима реализираха сделка играчът да премине на " Анфийлд " от сезон 2018-19. Кейта беше главната трансферна цел на " Ливърпул " през лятото, като мърсисайдци се съгласиха да платят клаузата за откупуване на играча на стойност 48 милиона паунда.

Според информацията на " Гардиън " немският клуб е изискал още 18 милиона паунда, с цел да пусне предварително полузащитника.

Желанието на мениджъра на алените Юрген Клоп е футболистът да замести напусналия Филипе Коутиньо. Бразилецът се трансформира в най-скъпия произлязъл трансфер за " Ливърпул ". Той мина в " Барселона " против 145 милиона паунда.

Кейта е главен футболист в състава на Ралф Хазенхютъл. Германският клуб излезе със мнение, че няма желание да се разделя с играча още през зимата. " Няма нищо ново по въпроса. Нашата позиция към прехвърлянето не се трансформирало ", се споделя в изказването на " Лайпциг ".

До момента " Ливърпул " притегли капитана на " Саутхемптън " Върджил ван Дайк. Червените заплатиха 75 милиона паунда за централния бранител, което е връх за защитник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР