Ливърпул обмисля да привлече полузащитника на Уулвърхемптън - Рубен Невес,

...
Ливърпул обмисля да привлече полузащитника на Уулвърхемптън - Рубен Невес,
Коментари Харесай

Ливърпул изпреварва всички за Рубен Невеш?

Ливърпул обмисля да притегли полузащитника на Уулвърхемптън - Рубен Невес, защото договорът на португалския национал на „ Молиню “ изтича през лятото на 2024-а година.

Мениджърът на „ алените “ - Юрген Клоп към този момент съобщи, че отборът вече е похарчил трансферния бюджет за януари с привличането на Коди Гакпо от ПСВ Айндховен. Но Клоп доста харесва качествата на Невеш и, защото остават единствено 18 месеца от договора на 25-годишния халф, може да бъде добре пристигнало за „ вълците “ и Ливърпул да сключат договорка в този момент.

Преди време клубът от Мидландс оцени своя футболист на 70 милиона паунда, само че в клуба знаят, че цената му пада с всяка минала седмица, до момента в който той продължава да се дърпа за нов договор. Нюкасъл също следи обстановката с Невеш, само че надали ще предприеме по-сериозни дейности до лятото.

The Mirror твърди, че това дава на Ливърпул опция да притегли португалеца още този месец или рискува да влезе в борба със „ свраките “ за подписа му през лятото. Клоп се нуждае от укрепване в халфовата линия, откакто тимът му не съумя да поддържа темпото на водачите във Висшата лига през първия полусезон. Поражението в събота от Брайтън в допълнение разкри техните проблеми. Тиаго Алкантара, капитанът Джордан Хендерсън и Джеймс Милнър над 30-те, до момента в който в 29-годишния Фабиньо се вижда сериозен спад във формата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР