Ливърпул. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе във възторг след

...
Ливърпул. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе във възторг след
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Сега се видя, че сме направили много голяма крачка в правилната посока

Ливърпул. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе във екстаз след триумфа с 4:1 над огромния зложелател Евертън. Той засипа с похвали своите футболисти и съобщи, че отборът му към този момент се е научил по какъв начин да подхожда и по какъв начин да печели сходни дербита.

" Хендо игра мощно, само че с качествата, които има, това е обикновено. Когато играеш и тренираш с нужния темп, тогава можеш да покажеш качествата си. Тази вечер той изигра най-силния си мач на " Гудисън Парк ". Откакто пристигнах в Ливърпул, трябваше последователно да се научим по какъв начин да печелим сходни мачове. Как да играем на " Олд Трафорд ", по какъв начин да играем на " Гудисън ". Сега се видя, че сме създали доста огромна крачка в вярната посока. Това не значи нищо за бъдещето, само че това може да ни бъде като насочна точка по какъв начин да подхождаме в сходни конфликти ", съобщи Клоп.

" Ние сме доста прочувствен тим, тъй че ни би трябвало вярната настройка за всеки мач Двете огромни дербита за нас са против Евертън и Юнайтед, по тази причина е значимо да се научим да подхождаме с нужното успокоение в тях. Трябва постоянно да демонстрираме най-хубавия си футбол, тъй като както споделям на момчетата, това, което е в предишното, си остава там. Трябва да призная, че до момента рядко се е случвало след някое дерби на " Гудисън " да си кажа: " О, играхме ужасно, в действителност съвършено ". Затова знаех, че има какво да подобряваме. Исках да играем зряло през днешния ден. Агресивно, само че във футболен аспект, даже ядосано. Когато правиш контрапреса, няма по какъв начин да действаш насмалко гняв, само че в други моменти, когато би трябвало да движиш топката и да търсиш свободните пространства, тогава би трябвало различен метод, а ние имахме от всичко довечера ", удовлетворен е германецът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР