Ливърпул. Мениджърът на Евертън Рафа Бенитес нямаше много поводи за

...
Ливърпул. Мениджърът на Евертън Рафа Бенитес нямаше много поводи за
Коментари Харесай

Рафа Бенитес: Имаме доста контузени и когато те се завърнат, се надявам отнво да покажем по-добро ниво

Ливърпул. Мениджърът на Евертън Рафа Бенитес нямаше доста мотиви за наслада след тежкото проваляне от Ливърпул с 1:4 в градското дерби. " Карамелите " не престават да разочароват с представянето си и столът на испанския експерт стартира да се клати.

" Смятам, че всички би трябвало да бъдем разочаровани, тъй като загубихме дербито. Това се случи поради многото неточности, които направихме против толкоз класен тим. Виждате какъв брой пари похарчи Ливърпул в последните години и какъв брой триумфи реализира. Ние не правехме нещата вярно и допуснахме прекалено много неточности. Срещу различен тим, ситуацията можеше и да не е толкоз зле. Ако би трябвало да приказваме за позитиви, би трябвало да си напомним представянето ни при започване на сезона, когато играехме добре и побеждавахме. Трябва да се върнем към тази игра. Имаме много контузени и когато те се завърнат, се надявам отнво да покажем по-добро равнище ", съобщи Бенитес.

" Аз съм експерт с задоволително опит. Виждам по кое време тимът се раздава на терена. Трябва да проучваме нашата отдаденост, предпочитание и интензитет. Днес имаше прекалено много неточности. Всеки управител чака играчите му да се раздават до дъно на терена ", добави испанецът.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР