Ливанската диетоложка Енджи Касабие шашна съквартирантите си с признанието, че

...
Ливанската диетоложка Енджи Касабие шашна съквартирантите си с признанието, че
Коментари Харесай

Енджи Касабие ляга под ножа след ВИП брадър

Ливанската диетоложка Енджи Касабие шашна съквартирантите си с признанието, че желае да се подложи на интервенция, с цел да си удължи краката.

Тема на диалог сред виповете в Къщата бяха подобренията, които си е направила Джулиана Гани. Силиконката призна, че е предплатила за нова промяна на носа си и описа по какъв начин нейни колежки прибягвали до фрапантни интервенции, с цел да се разкрасят.

„ Знаеш ли какви неща си вършат нашите? Удължават си краката, чупят им костите и за 2 месеца зараства. После седиш с някаква шина и краката се удължават с 5 см. Това ще са пъклен болки, съгласно мен – да ти счупят и двата крайници. Вече всичко се прави – вършат ти корема плосък, вадят ти ребра, с цел да ти е тънка талията, силиконово дупе да си имаш ти вършат. Едно време не е било по този начин. Харесваш се, не харесваш – подобен си, а в този момент всичко има”, философстваше Джулиана.

„ Аз тъкмо това пък бих го направила. Мъжът ми ще ме убие, само че желая нещо тъкмо такова откакто изляза от тук. Мога да си махна бюста и да си удължа краката”, призна Касабие.

Освен че не се разделя с екстеншъните, изкуствените мигли и сини лещи, ливанската хубавица има и други трайни усъвършенствания по себе си, написа седмичник. Преди няколко години Енджи си поставила неестествен бюст, само че към този момент не харесвала размера му и желала да го махне или понижи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР