Лицо отговаря на обвиненията в сексуален тормоз и враждебност на работното място: „Колкото и невероятно да звучи“

...
Лизо отговори на обвиненията, че е допринесла за враждебна работна
Коментари Харесай

Лизо отговори на обвиненията, че е допринесла за враждебна работна среда, изпълнена със сексуален тормоз, дни след като три бивши танцьорки на певицата подадоха жалба съдебно дело, в което подробно се описват претенциите им. В публикация в Instagram в четвъртък Лицо нарече твърденията на жените „сензационни истории“.

Три бивши танцьорки – Ариана Дейвис, Кристъл Уилямс и Ноел Родригес – подадоха жалба срещу компанията на Лицо, Big Grrrl Big Touring, както и капитана на танцовия отбор Шърлийн Куигли във вторник, като казаха, наред с други неща, че Лицо е притискал танцьорки да участват с голи изпълнители в Амстердам по-рано тази година. Те също така казаха, че танцьорите са били поставени на "по-строги" правила от другите хора, които са били част от турнето, и са били лъжливо обвинени в пиене преди концерти.

Дейвис каза пред CBS News в сряда, че в един момент, когато са били на турне в Амстердам, изпълнителите са отишли ​​на шоу в квартала на червените фенери, където тя казва, че тя и Родригес са били притиснати да общуват с гол изпълнител, въпреки че каза "не".

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР