Лицемерието и фалшът по отношение на Морската градина лъсна официално

...
Лицемерието и фалшът по отношение на Морската градина лъсна официално
Коментари Харесай

Няма да повярвате каква пасмина издига Киро във Варна! Връткат се за пари по Морската градина

„ Лицемерието и фалшът във връзка с Морската градина лъсна публично в листата на Политическа партия и Демократична България във Варна! В обединяването влязоха хора с радикално противоположни позиции  по отношение на колите в Морската градина! Явно има как… “, сигнализират читатели на Tribune.bg.
Това станало ясно при представянето на претендентите през днешния ден. Така един до друг застанаха Благомир Коцев от „ Хоризонт “, който нападна пред всички правосъдни инстанции всяка заповед на кмета на Варна за възбрана на колите в Морската градина.
До него са подредени Стела Николова, Изабела Иванова и Антон Тончев – членове на групата „ Варна може да отбрани Морската си градина “, която сякаш има за цел да брани Приморския парк.
С наличието си в тази листата дружно с Коцев, тримата „ деятели “ в действителност обществено признават, че идеята за възбраната на колите е била подправена, счита читателят.
„ Каузата сплоти варненци, само че е била употребена като смокинов лист, зад който Политическа партия и Демократична България си крият срамотиите! Докато беше регионален шеф на Варна Благомир Коцев от Политическа партия спря в избрани сектори колите по Алея Първа, само че не и в Морската градина. Така обезпечи спокоен достъп на МПС-та до комплекс „ Хоризонт “, стопанисван от семейството му.  Нито Стела Николова, нито Антон Тончев, нито Изабела Иванова реагираха на това безочливо газене на интереса на варненци. В момента тримата пишман екоактивисти гузно си траят и не обелват и копче за колите в парка. Няма по какъв начин – ползата клати феса. Депутатската заплата също! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР