Лице на Община Ловеч стана 5-годишната чаровница Гергана ЦветановаБляскав спектакъл

...
Лице на Община Ловеч стана 5-годишната чаровница Гергана ЦветановаБляскав спектакъл
Коментари Харесай

МАЛКА МИС И МИСТЪР ЛОВЕЧ 2022 събра над 100 деца и многобройна публика на Ловешката средновековна крепост

Лице на Община Ловеч стана 5-годишната чародейка Гергана Цветанова

Бляскав театър под мотото „ Традициите са живи “ означи юбилея на Ловешкия конкурс

15-ото юбилейно издание МАЛКА МИС И МИСТЪР ЛОВЕЧ 2022 събра на 4 юни 2022 година над 100 деца и многочислена аудитория на Ловешката средновековна цитадела. Конкурсът е включен в програмата за Младежки действия на Община Ловеч. Организатори са Агенция Интерсаунд, НЧ „ Бяла Анаста 2016 “и Модна къща Перлита – районен представител за Ловеч.
Вълнуващото начало вплете фолклорен танц на ТА „ Балкански огън “ и показване на участниците в национални носии. Последва дефиле на участници в минали издания на състезанието, спечелили трофеи от национални и интернационалните конкурси- гордостта на Ловеч! Участниците се показаха в още два тура – с униформата на състезанието и в бални рокли и костюми. Феерия от тон и светлина, искра на щастливи детски очи и корони. В артистичната стратегия се включиха надарени деца, лауреати на Арт фестивал Новите звезди на България 2022: Тони Панайотов, Мирела Величкова, Станислав Нешков и Борислав Величков, Павел Петров, Зори Банкова и Танцов отбор БАЛКАНСКИ ОГЪН при НЧ “Бяла Анаста 2016 “ гр. Ловеч.

Водещи на състезанието в юбилейното издание бяха победителки от национални и интернационалните състезания: Яна Печева, Мария Пеловска, Преслава Тодорова, Виктория Стефанова, Светлина Тодорова, Александра Пеевска и обичайния водещ Йордан Папазов – представител на Интерсаунд. На него се падна достойнството да разгласи класирането. Лице на Община Ловеч стана 5-годишната чародейка Гергана Цветанова. Победителите получиха правото да показват България на Националния конкурс в края на лятото на Черноморието.

Режисьор и хореограф на спектакъла за 12-та поредна година беше Мартин Желев. Обичан от всички участници, той с креативност и обич основава неповторими страсти и незабравимо шоу. Хореография и режисура на сюжета „ Традициите са живи! “ – Кристиан Костов. Вечерта приключи със заря, искра на корони и грейнали от благополучие детски лица!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР