Липсват ярки лидерски сблъсъци, отслабена е ролята на политическите дебати.

...
Липсват ярки лидерски сблъсъци, отслабена е ролята на политическите дебати.
Коментари Харесай

СЕМ: Липсват ярки лидерски сблъсъци

Липсват ярки лидерски конфликти, отслабена е ролята на политическите диспути. Това е едно от главните изводи в профилирания мониторинг на Съвета за електронни медии на аудио и аудио-визуално наличие за предварителните парламентарни избори на 11 юли.

В отчета на Съвет за електронни медии се акцентира, че в предизборната акция е имало по-голям размер гратис наличие, излъчено като цяло в стратегиите на националните публични снабдители на медийни услуги БНР и Българска национална телевизия.

„ Когато съпоставим двата отчета – от април и настоящия, виждаме по какъв начин самите медии еволюират по време на предизборната акция. За мен е ясно, че медиите са тези, които оферират положителни условия на политиците да показват своите хрумвания. Ако нещо не се получава, то е поради отхвърли на политиците да вземат участие в медийните форми на другите радиа, малките екрани, медийни снабдители, а не противоположното. Т.е. не може да се каже, че медиите са повода, в случай че гласоподавателят не е получил нужната информация и не е съумял да се ориентира за кого желае да гласоподава “, разяснява ръководителят на Съвет за електронни медии Бетина Жотева.

На база на наблюдението от Съвет за електронни медии оферират законодателят да дефинира по-ясно и недвусмислено понятията „ политическа реклама “ и „ политическа пропаганда “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР