Липсата на ясна подкрепа за президента Румен Радев е коствала

...
Липсата на ясна подкрепа за президента Румен Радев е коствала
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Липсата на ясна подкрепа за Румен Радев коства на БСП 4% от гласовете на изборите

Липсата на ясна поддръжка за президента Румен Радев е коствала на Българска социалистическа партия 3-4% от гласовете на изборите. Това сподели в ефира на bTV ръководителят на столичната организация на Българска социалистическа партия – Калоян Паргов.

Днес се организира Националния съвет на партията: „ Несъмнено най-важното решение, въпреки и закъсняло, което ни коства, съгласно първичните разбори много отливи на гласове, е поддръжката на президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова “, сподели Паргов.

Подкрепата за Румен Радев и Илияна Йотова е първата точка от съвещанието на съвета, а идната точка от дневния ред ще бъде разбор на резултатите.

Паргов съобщи, че надали през днешния ден ще се вземе решение за назначение на ново изпълнително бюро, откакто остарялото подаде оставка директно след вота на 4 април.

Не е ясно и дали Българска социалистическа партия ще обединят сили с „ ИТН “. Още повече, че от партията на Слави Трифонов не показаха планове в тази посока.

„ Това е решение на груповия орган. Искам да чуя груповия разсъдък тук с всички гледни точки, с цел да можем да преценим кое е най-добре за нас в тази тежка обстановка “, разяснява Калоян Паргов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР