Липсата на журналистически разследвания и истински новини предизвика горещия и

...
Липсата на журналистически разследвания и истински новини предизвика горещия и
Коментари Харесай

Двете частни ТВ: Новини-тюрлюгювеч без нито една новина!

Липсата на журналистически следствия и същински вести провокира горещия и прецизен коментар на евродепутата Николай Бареков във Facebook:

"Мощни митинги тресат Нова и БТВ в праймтайма на новините! Включване онлайн от Министерски съвет, Парламента и след това, в късните вести, от Орлов мост, с цел да проверим дали някой от 23- та протестиращи протестъри не се е изгубил в някоя от пресечките с кръчми на жълтите павета!

Мама Миа, на това му се вика яка публицистика! Ах, Протестна мрежо, за какво не умря триумфално още през лятото на 2013?!....но млъкни, сърце.... Не за тях плачеш!

Жалки са публицистите и новините по двете частни малките екрани. Те имат ресурсите с едно същинско следствие за корупция да бутнат целия бордей на властта. Но вместо да вършат антикорупционни следствия, примерно за това по какъв начин министърът на енергетиката - художникът от ГЕРБ Делян Добрев от град Хасково (това е завършил) дава от офшорка 2 милиона корупционни на татко си "на заем " или по какъв начин Шиши челник от МВРО продава без пари по Коледа хиляди декари на първа линия на морето на олигарсите....вместо това по-лесно е да се плъзгат по баджаци и да отразяват "на живо " измислени митинги.

За по-яки следствия дори и не желая да запитвам....Ум-море, красота-баджак! Новини-тюрлюгювеч без нито една вест. Утре заран - тематиката продължава. Водещ по двете малките екрани Джамбазки и който още пристигна. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР