Що за извратено и нечовешко съзнание трябва да имаш, за

...
Що за извратено и нечовешко съзнание трябва да имаш, за
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Що за извратено и нечовешко съзнание трябва да имаш, за да хвърлиш касетъчни бомби върху плаж, на който играят деца?

„ Що за извратено и нечовешко схващане би трябвало да имаш, с цел да хвърлиш касетъчни бомби върху плаж, на който играят деца?Тези, които се интересуваме, сме видели доста доказателства за това, че даже Гьоринг и Менгеле биха се засрамили от действията на днешните укропрестъпници. Видяхме съветски бойци, горени живи на кръст. Видяхме избити цивилни. Видяхме цирковете, които вършат и снимат украинците, а по-късно се вижда, че са театрални постановки. “ Това написа във фейсбук юрист Елена Гунчева-Гривова.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

ПОМАГАМЕ НА ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ
Без всевъзможни подозрения, България постоянно избира за съдружник губещата страна във всяка една война. И също без подозрения, избира за съдружници военнопрестъпници и безчовечни чудовища. Преди по-малко от век се съюзихме с нацистите. Същите, които сътвориха концлагерите, където избиваха по колосален метод хора. Вие виждали ли сте абажур от човешка кожа? Виждали ли сте съндъците с брачни халки, взети от тези, които са закарани по-късно в газовите камери? Знаете ли какъв брой деца са починали по нечовечен и безчовечен метод?

Знаете ли за опитите на Менгеле върху живи хора? Е, ние сме били съдружници и с необятно затворени очи сме се надявали нещичко да изкярим от цялата тая работа. На правилото – но какво значение има кого и по какъв начин избиват, откакто на нас са ни дали обещание да не ни пипат и някоя и друга територийка.
Сега още веднъж сме съдружници на същите. Съюзници сме на тези, които 2014 година горяха живи хора и избиваха деца. Вчера още веднъж избиха мирни хора и деца – на плажа! Стратегически обект, нали?

Politico: Европейски Съюз ще разгласи през днешния ден първия транш за Украйна от съветски активи 24.06.24 09:35 Елена Гунчева: Що за извратено и нечовешко схващане би трябвало да имаш, с цел да хвърлиш касетъчни бомби върху плаж, на който играят деца? 24.06.24 09:35 Страхил Ангелов: Т.нар. „ република “ Украйна в действителност е терористична тирания, която организира преди всичко геноцид 24.06.24 09:31  JOBee: Търсенето и намирането на мечтаната работа може да бъде бързо 24.06.24 09:30 Русия удари цех със западни муниции в Одеса 24.06.24 09:27

Що за извратено и нечовешко схващане би трябвало да имаш, с цел да хвърлиш касетъчни бомби върху плаж, на който играят деца? Тези, които се интересуваме, сме видели доста доказателства за това, че даже Гьоринг и Менгеле биха се засрамили от действията на днешните укропрестъпници. Видяхме съветски бойци, горени живи на кръст. Видяхме избити цивилни. Видяхме цирковете, които вършат и снимат украинците, а по-късно се вижда, че са театрални постановки. Видяхме по какъв начин Зеленски праща старци и деца на фронта, с цел да отбрани ползите на американците и да вземе някой и различен милион.

И ние сме съдружници с тези чудовища. Отново. С нашето изпращане на оръжия в Украйна, с нашето МЪЛЧАНИЕ за закононарушенията на украинците, ние ставаме съучастници в тези зверства. Представете си в този момент, в случай че тези касетъчни бомби бяха паднали примерно на Слънчев бряг на плажа лятото. И вашето дете беше там? На плажовете не се води война. Там няма стратегически военни обекти.

Има хора, които се радват на почивката и морето. И деца, които си играят на пясъка. Сега към този момент в Севастопол пясъкът е кървясъл. И този кървясъл пясък ще тежи и на нашата съвест. Защото поддържаме гнусни убийци!

Всички се оплакват, че България си отива, че понижаваме, че страната се разпада. Злото разяжда. И не, не се оправдавайте с държавното управление. Кой от нас направи нещо да го спре? Кой от нас спря колоните с оръжия за Украйна? Кой български офицер се опълчи? Кой български общественик/общественици най-малко едно отворено писмо не изпратиха до посланика на Съединени американски щати с отвращение от това, което се случва и въвличането и на България в този смут?

Всичко се връща. Мълчанието ни прави съучастници. И повярвайте, този път няма да ни простят! Защото сме жалки неблагодарници и дребни душици, предпочитащи личния си свински комфорт пред това да се борим за идеалите си, за човешкото, както и за България. Защото през вчерашния ден касетъчните бомби падаха на плажа в Севастопол. Но един ден могат и да са на плажа във Варна!
И съвсем няма реакция. Важното е ние да сме добре, нали? Важното е да плющим кИфтета и рИкия и да се снимаме от плажовете на Слънчака и Гърция и да се хвалим какъв брой сме велики. Един народ е толкоз популярен, колкото са велики фантазиите му. Ние не мечтаем за света. Ние мечтаем за кюфтета и ракия и да сме по-добре от съседа!

* През май 2008 на интернационална конференция в Дъблин е признат текстът на спогодба, имаща за цел възбраната на потреблението, производството, складирането и прехвърлянето на касетъчни муниции. Към 2019 година конвенцията е утвърдена от 107 страни.

Eлена Гунчева-Гривова

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР