Lionsgate пусна официалния трейлър на The Honeymoon, предстоящата приключенска комедия,

...
Lionsgate пусна официалния трейлър на The Honeymoon, предстоящата приключенска комедия,
Коментари Харесай

Вижте Мария Бакалова в трейлъра на приключенската комедия The Honeymoon

Lionsgate пусна формалния филмов откъс на The Honeymoon, идната приключенска комедия, която се концентрира към младоженци, чието сантиментално пътешестване до Венеция е тотално развалено от тромавия най-хубав другар на младоженеца.

Видеото демонстрира по какъв начин меденият месец на основните герои в комедията, Адам и Сара, е унищожен от най-хубавия другар на Адам - Бав, откакто той инцидентно счупва скъпата сбирка от творби на изкуството на наркобарон. За да платят вредите, Адам и Бав би трябвало да създадат доставка на опиати, до момента в който Сара е държана за заложница от красивия мафиот, който наподобява си пада по нея.
                             

The Honeymoon бе сниман в Рим и Венеция, а двете компании, които дават отговор за продукцията са италианската " Notorious Pictures " и английската " Tempo Productions ". Режисьор на лентата е Дийн Крейг. Премиерата на кино лентата ще се състои напълно скоро - на 16 декември.

 
                             

Вчера пък стана ясно, че Бакалова ще се причисли към екипа на новия екшън-трилър " Dirty Anges ", в който ще вземат участие Ева Грийн и Руби Роуз.

Историята е дело на Алиса Силвърман и развива на фона на събития от предходната година - изтеглянето на Съединени американски щати от Афганистан през 2021 година Лентата ще наблюдава част от живота на група дами бойци, представящи се за здравна помощ, които са изпратени назад, с цел да спасят отвлечени младежи, попаднали в капан сред Ислямска страна и талибаните.

 
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР