Лионел Меси отбеляза напълно редовен гол в двубоя между Барселона

...
Лионел Меси отбеляза напълно редовен гол в двубоя между Барселона
Коментари Харесай

Букмейкър в Испания изплаща печалби за непризнатия гол на Меси с "Валенсия"

Лионел Меси означи изцяло постоянен гол в дуела сред " Барселона " и " Валенсия ", само че попадението му не беше прието от реферите на срещата. Въпреки, че то действително не попада в статистиката от конфликта сред първия и втория в Ла Лига на " Местая ", испански букмейкър реши да изплати облагите.

В 29-ата минута на срещата Меси получи прекрасен пас на границата на наказателното поле и стреля с левия си крайник, а след слаба интервенция на Нето, топката мина зад вратаря на " Валенсия ". Кълбото топна зад голлинията, само че рефера Иглесиас Вилянуева не реагира.

" Според нас това беше една доста огромна неточност, която повлия на развоя на срещата. Ние не желаеме да бъдем неточни към нашите клиенти, по тази причина считаме, че " Барселона " е победител. Така ще платим на всеки, който е заложил за гол на Меси и всеки, който е заложил за триумф на каталунците ще получи парите си ", оповестиха в " Туитър " от букмейкъра.
Messi`s disallowed goal obviously crossed the line.

Question:Do you think video Video Assistant Referee should have been introduced to La Liga this season?#BrilaFm#BrilaSportspic.twitter.com/WK2Gahk6RL
— Sports Radio BrilaFM (@889BrilaFM) November 27, 2017

В последните години съдийските неточности в испанското състезание зачестиха и заради тази причина от идващия сезон Ла Лига ще е следващия шампионат от Топ 5 на Европа, който ще вкара технологията на голлинията и тази за видеоповторения.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР