Лионел Меси настоява, че възрастта няма да окаже влияние върху

...
Лионел Меси настоява, че възрастта няма да окаже влияние върху
Коментари Харесай

Лионел Меси поставя под въпрос условието за пенсиониране, тъй като възрастта няма влияние върху плана на победителя в Световната купа

Лионел Меси упорства, че възрастта няма да окаже въздействие върху пенсионирането му, като аржентинецът се радва да продължи, до момента в който не може да помогне на съотборниците си.

Носителят на Световната купа неотдавна напусна Европа, където прекара цялата си кариера в Барселона и по-късно в ПСЖ. Сега той работи в Интер Маями и на 36-годишна възраст продължава да демонстрира искра в MLS.

Меси и неговият дълготраен противник Кристиано Роналдо са в годините на залеза на своята кариера на състезател и постоянно се задават въпроси по кое време ще решат да окачат обувките си. Аржентинецът няма избрана възраст и макар че към момента може да способства на терена, той е повече от благополучен да продължи.

Меси сподели пред Big Time Podcast на MBC: „ Знам, че сега, в който знам, че не се представям, че не се развличам, че не оказвам помощ на съотборниците си. самокритичен. Знам по кое време съм добър, по кое време съм неприятен, по кое време играя добре, по кое време играя зле...

„ И когато усещам, че е време да направя тази ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР