Лионел Меси гледа напред, но вероятно много неща ще се

...
Лионел Меси гледа напред, но вероятно много неща ще се
Коментари Харесай

Меси намекна за отказване: Много неща ще се променят след световното първенство


Лионел Меси гледа напред, само че евентуално " доста неща ще се трансформират " след международното състезание по футбол в Катар.

Нападателят вкара гол пред препълнените трибуни на " Бомбонера " при успеха над Венецуела с 3:0 в квалификациите за мондиала, само че след мача развълнува футболната общност с коментар за бъдещето си.

" Не знам какво ще върша след международното състезание. Мисля какво следва. След Катар ще би трябвало да преоценя доста неща ", сподели Меси и добави, че подозренията му нямат нищо с претърпяното в предишното с националния тим. Той завоюва първия си трофей с " албиселесте " - Копа Америка, през 2021 година

Снимка: Reuters


" От много време съм благополучен тук, още преди спечелването на Копа. Благодарен съм за метода, по който ме карат да се усещам всякога, когато пристигам в Аржентина ", добави още нападателят на ПСЖ.

През юни Меси ще стане на 35. Попитан за бъдещето си с националната фланелка след мондиала, той отговори: " Не знам. Истината е, че не знам. Мисля за това, което следва, което е близо, Еквадор (б. ред. - мача във вторник). Подготвителните мачове през юни и септември. "

" Да се надяваме, че ще минат по допустимо най-хубавия метод. Но сигурно след международното състезание доста неща ще се трансформират ", съобщи той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР