Лимузина с автономно управление и спортно комби са основното, на

...
Лимузина с автономно управление и спортно комби са основното, на
Коментари Харесай

Audi представи автономна лимузина и спортно комби в София

Лимузина с самостоятелно ръководство и спортно комби са главното, на което Audi залага на авто салон „ София 2017”. Двата модела бяха показани за първи път на ревюто във Франкфурт преди месец, а в този момент могат да им се насладят и почитателите в България.
Четвъртото потомство на флагмана на Audi – лимузината А8 , е един от първите серийно създавани коли в света с вложени технологии, които разрешават високо равнище на самостоятелно придвижване. В компанията възнамеряват от 2018 година последователно ще стартира да внедрява в колите си обособени функционалности за пилотирано ръководство, като тази за паркиране и гариране, за придвижване в претрупан трафик и в запушване. Новото A8 ще дебютира с два главно осъвременени V-образни 6-цилиндрови мотора – турбодизеловия 3,0 TDI, който развива оптималната мощ 286 к.с., и турбобензиновия 3,0 TFSI с мощност от 340 коня.


Спортната гама на Audi е показана в София от новите модели с добавка RS и S към името си. Това са комбито Audi RS 4 (на снимката), хечбекът Audi RS 3 Sportback, който разполага с най-мощния 5-цилиндров мотор в света (400 к.с.), като и Audi RS 5 Coupe е върхово показване на спортния стилистичен език на марката с мотор 2,9 TFSI, в яркия червен цвят Misano Red.
Комбито Audi RS 4 Avant, което е главният акцент на марката в тази гама модели, на собствен ред е оборудвано с 2,9 TFSI-двигател с мощ 450 к.с. и 600 Нм въртящ миг. Ускорението от 0 до 100 км/ч лишава 4,1 секунди, като автомобилът е оборудван със система за задвижване на четирите колела.
Компанията залага съществено и на огромния си хибриден SUV – Audi Q7 e-tron. Моделът е с най-дълъг пробег единствено на електричество в сегмента – 56 км. Първият plug-in хибрид със задвижване на четирите колела quattro потвърждава, че марката влага в комфорта на всекидневието на своите клиенти, без да затруднява нормалния темп на живот. Изложените модели ще удостоверяват посланието на марката „ Forget about the car. Audi is more”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР