Лиляна Боянова, която води новинарската емисия по Би Ти Ви,

...
Лиляна Боянова, която води новинарската емисия по Би Ти Ви,
Коментари Харесай

Отчаяна! Лили Боянова сменя тялото си, за да си хване мъж. Нов характер трябва обаче

Лиляна Боянова, която води новинарската емисия по Би Ти Ви, подхваща обезверени ходове в търсене на любовта. Водещата очевидно счита, че проблемите й са във външността и по тази причина се е заела да я оправя.

След раздялата с Николай Пенчев, който я заряза без никакви пояснения, а беше благоприятен за нея, Лили известно време не можела да стане от дивана. Постепенно обаче се съвзела с помощта на работата и решила да промени визията си.

Боянова от известно време непрекъснато е във фитнеса, където прави коремни преси и всевъзможни извършения за стягане на тялото. Лили има собствен персонален треньор, който й е изготвил стратегия.

Журналистката в действителност има потребност от малко спорт, тъй като тялото й не е от най-фините. Задницата й е много огромна, което постоянно я е комплексирало.

Лили обаче гледа доста незадълбочено на проблемите си с мъжете. Едва ли не може да задържи нито един мъж поради визията си. По-скоро характерът й е нетърпим и оттова са всичките й проблеми.

Хора, които я познават добре, настояват, че Боянова е с много раздразним темперамент. Обичала да се заяжда, когато не е в въодушевление и непрекъснато парадирала с пари и благоприятни условия пред приятелките си, които взимали надалеч по-скромни заплати.

Лиляна издава, че е със озлобен темперамент посредством физиономията си. Счита се, че хората с такива дълги лица и брадички не са от най-благите и постоянно мислят зло някому.

Припомняме, че Лили е самотна майка. Тя отгледа детето си сама, защото бащата я е изоставил още когато бебето се е родило.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР