Лилия Галева е на 40 години, живее в София и

...
Лилия Галева е на 40 години, живее в София и
Коментари Харесай

Be part of the new culture of sport: Лилия Галева

Лилия Галева е на 40 години, живее в София и има собствен бизнес в областта на логистиката и интернационалният превоз.  

“Още от ранна детска възраст се занимавам интензивно със спорт, ” споделя тя. “Бях републиканска шампионка по лека атлетика за девойки на 800 м дълго тичане. В общи линии цялостен живот спортувам и това ме кара да се усещам добре и в кондиция. За мен спортът е като опиат, имам нужда всекидневно от него. В момента вървя на фитнес, упражнявам бокс, а най-голямо наслаждение ми доставят часовете по зумба. ”

Тя е измежду участниците в новото предизвикателство на Nike+ Training Club и Miss Bloom – Be part of the new culture of sport. В него 10 девойки ще упражняват в продължение на 6 седмици с комплекси, подбрани особено от и изпълнявани с приложението  Nike+ Training Club.   

 Be part of the new culture of sport: Лилия Галева

“За първи път разбрах за приложението септември месец 2016 година, от тренировките, които се организираха навън пред RING MALL. До този миг съм го употребила най-малко по един път в седмицата, ” споделя Лилия за своя опит с апликацията  Nike+ Training Club.  “Спечели ме с разнообразието, интензитета и компликацията на упражненията. ”

Лилия е стимулирана да се включи в нашето предизвикателство, с цел да може да покаже на всички, че когато човек тренира настойчиво, ще види резултат, без значение от това на какъв брой години е. “Бих желала да покажа на младото потомство за какво би трябвало да се тренира постоянно и че с неизменност резултатите са налице даже когато си във възраст, в която множеството хора си мислят, че това да имаш релеф и мускули е невероятно. ”

Следете резултата от тренировките на Лилия Галева! 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР