Лили Иванова изпраща една много успешна и изпълнена със събития

...
Лили Иванова изпраща една много успешна и изпълнена със събития
Коментари Харесай

Тайната излезе: Няма да повярвате как е постъпила Лили Ивано...

Лили Иванова изпраща една доста сполучлива и изпълнена със събития 2022-ра година, само че това се оказа, че не е инцидентно

По наблюдения на родни астролози кариерата на примата е подчинена на 10-годишни цикли. През 2012-а, напомнят " звездобройците ", поп звездата също се изкачи на върха с първия грандконцерт на БГ реализатор в " Арена Армеец ". В началото на декември тази година Лили накара цялата зала да й приветства половин час на крайници след безконечните и новите песни от нейния репертоар. На този успех, това е най-точната дума, топпевицата на България даже събула за няколко минути обувките с високи токчета и излязла на сцената боса като нестинарка, издават нейни другари, заели места на първия ред.

Естрадната легенда месеци наред се оплаквала пред хора от близкото си обграждане от болки в краката, написа " България Днес ". Преуморена от лятното си турне из страната, през октомври тя даже обмисляла дали да не се раздели с участията онлайн и да мине на студийни записи като доста световноизвестни музиканти и артисти. Това, за благополучие, се оказа единствено хрумка, тъй като малко по-късно изпълнителката на " Ветрове " освен се качи още веднъж на сцената, само че и потвърди, че времето й въобще не е отминало.

В навечерието на Нова година от архива изплуваха и дълго защитавани секрети от персоналната биография на топпевицата. По думите на някогашен почитан държавен служител, който е контактувал с Лили Иванова при реализацията на десетки благотворителни начинания, тя била " доста добър човек ".

" Лили направи необикновено доста за родния си Кубрат. През 90-те пя цели два часа за своите съграждани изцяло гратис. Не е правилно, че не се е разбирала с майката на първия си брачен партньор - ортопеда доктор Владимир Павлов. Той е бил доктор в болничното заведение в Бобовдол, пенсионира се в някогашната Окръжна болница. Лили до последно полагаше грижи за някогашната си свекърва, само че не искаше да се шуми за това ", довери за вестника ексдържавният чиновник.

Според нейната някогашна икономка Мария легендата на родната сцена имала навика да обсипва с дарове с мотив и без мотив хората, които усеща близки. Една от тях е самата й ексдомашна помощничка. " България Днес " неведнъж споделя с читателите, че Лили поддържа морално и материално своята фаворитка, която овдовяла, а за похлупак и щерка й се поболяла тежко. Естрадната звезда обсъждала с нея в кой дом за възрастни хора да реалокира сестра си Магда, защото Мария е някогашен чиновник на Дома на ветераните на културата в столичния квартал " Захарна фабрика ". В последна сметка тя се спряла на старешки дом категория разкош в Бояна. Дотогава за сестрата на Лили е полагал грижи личният състав на частен дом за възрастни хора в столичния квартал " Лозенец ".

Грандамата на българската поп музика е освен огромен донор, само че и самата тя получава дарове от най-известните персони у нас. За Нова година й изпрати подарък президентът Румен Радев, похвали се в обществените мрежи Лили. Пред всенародната фаворитка се отчел с подарък за празниците и тв босът Антон Хекимян, разбираме още от поста на звездата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР