Лидерите след края на редовния сезон в Националната волейболна лига

...
Лидерите след края на редовния сезон в Националната волейболна лига
Коментари Харесай

Марица и ЦСКА стартираха с победи в плейофите на женското волейболно първенство

Лидерите след края на постоянния сезон в Националната волейболна лига за дами Марица Пловдив и ЦСКА записаха безапелационни победи в първите си четвъртфинални конфликти от плейофната фаза на родния шампионат.

Шампионките от Пловдив надиграха с 3:0 (25:14, 25:15, 25:12) в залата на Пловдивския университет. своя втори тим Марица 2022 и по този метод поведоха с 1-0 победи в серията.

Най-резултатни за победителките станаха Виктория Коева и Ива Дудова, които приключиха с по 10 точки, до момента в който за Марица 2022 Ема Дулева се отличи с 8 пункта.

Реваншът е в събота (18 март) от 18.00 часа още веднъж в залата на Пловдивския университет. Играе се до две победи от три срещи.

По същото отборът на ЦСКА също нямаше проблеми против Хектор София и завоюва с 3:0 (25:11, 25:20, 25:19) в своята зала " Васил Симов ".

На 18 март от 16.00 часа следва реванш в зала " Драгоман ", като нов триумф ще прати " алените " към полуфиналите, до момента в който възможна победа за Хектор би означавала, че двата отбора още веднъж ще се срещнат в трети съдбоносен мач на 21 март.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР