Лидерите на Германия, Франция и Русия обсъдиха конфликта в Източна

...
Лидерите на Германия, Франция и Русия обсъдиха конфликта в Източна
Коментари Харесай

Германия, Франция и Русия обсъдиха конфликта в Украйна

Лидерите на Германия, Франция и Русия разискаха спора в Източна Украйна на срещата на върха на Г-20, съобщи Асошиейтед прес.

В малко изказване немското държавно управление заяви, че на среща в коридорите на форума на Г-20 канцлерът Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила, френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила и съветският президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила са се обединили към мнението, че е належащо "цялостно осъществяване " на примирието, контрактувано в границите на Минските съглашения от 2015 година Те бяха подписани в беларуската столица с посредничеството на Меркел и тогавашния френски президент Франсоа Оланд Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от 2012... към профила, само че използването им се оказа мъчно, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Германия и Франция поеха управителната роля в дипломатически старания, чиято цел е да бъде държан под надзор спорът в Източна Украйна, като в процеса вземат участие още Русия и Украйна. Киев обаче не членува в Г-20.

Днешната среща беше първото присъединяване в този развой на новия френски водач Макрон, отбелязва Асошиейтед прес. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи на постоянна конференция през днешния ден, че използването на Минските съглашения върви прекомерно постепенно и че са нужни ограничения за реализиране на същинско помирение. По думите му има единодушие, че са нужни ефикасни дейности, които да доведат до фактически прекъсване на огъня по фронтовата линия и посредством които да се подсигурява, че военната техника ще бъде изтеглена. Той дефинира като незадоволително бързи темповете, с които се ползват Минските съглашения, и съобщи, че съществува наяве отчаяние от това.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР