Лидерът във временното класиране на Първа лига Черно море ще

...
Лидерът във временното класиране на Първа лига Черно море ще
Коментари Харесай

Черно море обяви осем контроли в подготовката

Лидерът във краткотрайното класиране на Първа лига Черно море ще изиграе осем контролни срещи по време на подготовката си за пролетния дял от шампионата. Отборът стартира подготовката през днешния ден, а първото занятие се организира на стадион „ Тича “ във Варна.

„ Моряците “ ще се готвят във Варна до 20 януари, а на идващия ден тимът отпътува на лагер в Турция. Подготовката в югоизточната ни съседка ще продължи до 2 февруари. До началото на шампионата Черно море ще тренира във Варна.

Общо осем инспекции ще изиграе отборът по време на подготовката си. Първата контрола е на 13 януари, противник ще е отборът на Фарул, а мачът ще се играе в Констанца. Следва спаринг с Черноморец (Бургас) на 17-и януари. В Турция „ моряците “ срещат Слован (Либерец) и Днепър-1 надлежно на 24 и 30 януари. За 1 февруари се търси противник.

След завръщането на отбора във Варна Черно море ще срещне Дунав (Русе) и Черноморец (Балчик), като и двете инспекции ще се играят в един ден - 7 февруари. Последната контрола ще бъде против отбора на Добруджа на 10 февруари, когато ще бъде и формалното показване на тима за пролетния дял от шампионата.

Контролите на Черно море:

13 януари: Фарул – Черно море

17 януари: Черно море - Черноморец Бургас

24 януари: Черно море - Слован Либерец

30 януари: Черно море - Днепър 1

1 февруари - търси се противник

7 февруари: Черно море - Дунав Русе и Черно море - Черноморец Балчик

10 януари: Черно море - Добруджа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР