Лидерът в Тихоокеанската дивизия Лос Анджелис Клипърс се наложи над

...
Лидерът в Тихоокеанската дивизия Лос Анджелис Клипърс се наложи над
Коментари Харесай

Ленард поведе ЛА Клипърс към девета поредна победа в НБА

Лидерът в Тихоокеанската дивизия Лос Анджелис Клипърс се наложи над Далас Маверикс със 120:111 точки като посетител, а Кауаи Ленард означи 30 точки и взе 10 рибанда. Норман Пауъл стартира от пейката, само че приключи с 21 точки за 31 минути на терена за Клипърс. Пауъл вкара 7 пъти от игрова обстановка, включително три тройки от шест опита. Джеймс Хардън добави 17, както и 11 асистенции. Хардън имаше значими моменти при започване на четвъртата четвърт, когато оказа помощ в отбрана за 6 минути без панер за гостите.

За домакините Лука Дончич остана с 28 точки номер 1 в реализацията, а също по този начин взе 10 битки и подаде 10 асистенции. Но серията му от 11 следващи мача с 30 точки най-малко завърши. Тим Хардуей-джуниър вкара 21 точки, започвайки като запаса. Кайри Ървинг пък не игра в шести следващ мач поради контузия в петата.

В класирането Далас шести в Западната конференция с актив от 16 победи и 11 загуби, до момента в който „ ножиците “, които записаха девета поредна победа, са четвърти с баланс от 17 триумфа и 10 провали.

9 IN A ROW
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР