Лидерът в Чемпиъншип Фулъм е готов да плати 5,5 милиона

...
Лидерът в Чемпиъншип Фулъм е готов да плати 5,5 милиона
Коментари Харесай

Фулъм набеляза нападател на ЦСКА София

Лидерът в Чемпиъншип Фулъм е подготвен да заплати 5,5 милиона евро за звездата на ЦСКА София Жорди Кайседо, оповестява английският уебсайт the72.com, представен от БГНЕС. 

Кайседо се оправя чудесно при " армейците " в последните два сезона и притегли погледите на редица европейски клубове, като в това време си завоюва място и в националния тим на Еквадор, който е покрай класиране за Мондиал 2022 в Катар.

По всичко наподобява, че " алените " няма по какъв начин да задържат Кайседо след края на този сезон, само че те могат да получат солидна трансферна сума за централния нападател. Според информацията мениджърът на Фулъм Марко Силва е впечатлен от изявите на Кайседо и би желал да го притегли в редиците на " котиджърс " за идващия сезон. След 35 изиграни мача лондончани водят в класирането на Чемпиъншип със 76 точки, 14 повече от втория Борнемут, и по всяка възможност ще завоюват директна промоция за Висшата лига.

Нападението на Фулъм разполага със сръбския национал Александър Митрович, който е в страхотна форма и към този момент има 35 гола в шампионата, само че Силва смята, че ще има потребност от още повече мощност в офанзива,
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР