Лидерът на "Воля" Веселин Марешки смята, че неговата формация "математически"

...
Лидерът на "Воля" Веселин Марешки смята, че неговата формация "математически"
Коментари Харесай

Марешки: Патриотите напълниха гащите

Лидерът на "Воля " Веселин Марешки счита, че неговата групировка "математически " може да размени "половината " от патриотичните партии в ръководещата коалиция. Повод за изявлението на аптечния необут бе догадка на депутата от ГЕРБ Делян Добрев, която докара до напрежение сред партията на Бойко Борисов и "Атака " на Волен Сидеров.

"Не знам какъв брой са буйстващи, какъв брой са патриоти и какъв брой са смели депутатите на "Обединени патриоти ", откакто едно изявление на един народен представител - Делян Добрев ги накара да изпълнят гащите и да се панират ", разяснява Марешки пред NOVA.

Той обаче предвижда, че "Обединени патриоти " няма да се разпадне.

"Ние не признаваме такива тюрлюгювечи, които са създали единствено с цел да прескочат бариерата, ние не ги признаваме - съобщи Марешки -Виждате реакцията на Волен Сидеров – подготвен да преглътне изявленията на Валери Симеонов, и на Делян Добрев, всичко е подготвен да преглътне, с цел да бъде във властта. Не очаквайте разпад на тази група ".

По тематиката за ЧЕЗ лидерът на "Воля " се изрече, че плащаме доста безценен ток, усещаме го по джобовете си.

"От нашите джобове излиза с голям % надценка. Влиза като цяло в бюджета или медиаторите в ЕРП-тата, само че оттова тези пари се източват по други схеми. Ние сме експерти по това – по дейно ръководство на компаниите. Ние желаеме да управляваме по-ефективно, не желаеме да крадем, тези обири, които сега потъват в нечии джобове, ние бихме ги оставили в страната и по този метод да поевтинее тока. Правили сме го ", уточни аптечният необут.

Той добави, че страната би трябвало да влезе по-сериозно в нейните функционалности, а точно контролът.

"Когато страната не управлява, мишките стартират да лудуват и мародерстват. Ролята на страната е в мощния надзор, да не им признава такива високи разноски, които са измислени”, съобщи Марешки.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР