Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов твърди, че премиерът Кирил Петков

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов твърди, че премиерът Кирил Петков
Коментари Харесай

Премиерът отрече да е поемал ангажимент за отпадане на зеления сертификат пред Възраждане

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов твърди, че министър председателят Кирил Петков е поел ангажимент зелените документи да отпаднат до април в телефонен диалог с него.

В обява във Facebook водачът на " Възраждане " разяснява, че Петков е поел два уговорката - работната група за премахването на документа да продължи прекъснатата си работа и зеленият документ да бъде отстранен като двамата са прецизирали, че самата анулация няма да е по-късно от април.

На брифинг след съвещанието на Министерски съвет министър председателят Кирил Петков отхвърли да е поемал ангажимент за отпадане на зеления документ пред " Възраждане ". Той акцентира, че това може да стане единствено при високо равнище на имунизация или 5% заети интензивни кревати. Министър-председателят съобщи, че е разговарял с Костадин Костадинов за работната група, проведена след митинга против зеления документ.

" В диалога уточнихме с " Възраждане " по кое време тази група ще стартира да работи ", съобщи Петков. По-рано през днешния ден от ГЕРБ желаеха зелените документи да отпаднат откакто научили за стихотворец ангажимент в тази посока от страна на премиера Кирил Петков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР