Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов разкри, че неговият син е

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов разкри, че неговият син е
Коментари Харесай

Костадинов: Горд съм, че синът ми участва в масов бой

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов разкри, че неговият наследник е взел участие в колективен пердах със свои съученици, които не са били съгласни с провеждането на референдум дали България да одобри еврото. За случая разказа самият Костадинов във фейсбук пост, защото се гордеел с постъпката на своя наследник.

От описа на политика става ясно, че пълнолетният му наследник е нападнал и набил негов съученик, откакто последният обществено е изразил несъгласието си с референдума, който се провежда от партия " Възраждане " и цивилен деятели. " Моят наследник събира подписи за референдума за запазването на лв. в неговото учебно заведение. Преди два дни обаче се разиграва следната преживелица. Едно момче идва да вземе празни бланки от сина ми, с цел да събере в неговия клас. След малко обаче идва различен, оказал се бабаитът на съответния клас, и пита сина ми дали той раздава бланките. След като получава одобрителен отговор, начинаещият евроатлантик къса демонстративно бланката и споделя - " ето какво мисля за вашата подписка ". Моето момче умерено му споделя, че в този момент има два избора - или да отиде и да разпечата за наказване 30 празни бланки на мястото на скъсаната, или да изяде балтиите (шамари, на варненски). Любителят на еврото отхвърля и двете, вследствие на което изяжда шамарите ", споделя Костадинов.

След което набитото момче се връща с другари, които се сбиват със сина на Костадинов и неговите другари. " Последицата от повторната среща е групово раздадени балтии от последователите на лв. за последователите на еврото ". След като повежда в резултата с 2:0 в последна сметка нашият тим печели с хеттрик, тъй като и скъсаната бланка е възобновена с репарации в 30 екземпляра...Има моменти, в които доста се гордея с децата си, и този е тъкмо един от тях ", споделя политикът. 

Не излиза наяве дали въпреки всичко учебното управление е наложило санкции на участниците в багра. Още повече, че синът на Костадинов е набил собствен съученик поради изразено мнение.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР