Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов пусна видео във Фейсбук, което

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов пусна видео във Фейсбук, което
Коментари Харесай

Костадинов пусна видео в стил Бойко Борисов от колата си

Лидерът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов пусна видео във Facebook, което е съвсем като включванията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Точно като него, Костадинов разисква значими публични и политически въпроси, до момента в който кара. Кой играе ролята на така наречен „ Севда тв ” и снима изявлението, не е доста ясно.

Във видеото водачът на „ Възраждане ” декларира, че напъните на партията са донесли резултат, тъй като министър председателят Кирил Петков е оповестил анулацията на зеления документ. Според Костадинов, това е от боязън поради идния митинг. „ Защо зеленият документ не се анулира, както се вкара – от през днешния ден за на следващия ден? ”, пита Костадинов. Според него това би трябвало да стане не на 20 март, а в период до 10 дни. Костадинов сподели също, че не се схванало дали децата в учебно заведение ще продължат да носят маски и да им вършат проби.

„ Отечеството е в заплаха! Държавата ни има потребност от преосноваване, има потребност от нов хайлайф, тъй като този желае да ни унищожи ”, съобщи във видеото Костадинов, като акцентира, че митингът не се анулира, тъй като зеленият документ е единствено „ върхът на айсберга ”.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР