Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов обяви, че опозицията внася искане

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов обяви, че опозицията внася искане
Коментари Харесай

Копейкин: С БСП и ИТН внасяме вот на недоверие към правителството

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов разгласи, че опозицията внася искане за избор на съмнение към служебното държавно управление. Под плана на решение са се подписали 67 депутати от " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " ИТН ". 

Искането е стимулирано с " невиждана политическа интервенция ", което води до подозрение дали ще може да провежда " почтени избори ":

" Само че видяхме какво се случва безусловно седмица след назначението на този кабинет. С едно изказване на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов беше заменен или препоръчан за промяна министърът на външните работи. Това незабавно основава при нас справедлива причина за подозрение в честността на вота. Ето за какво считаме, че това държавно управление би трябвало да подаде оставка и надлежно да бъде назначен нов кабинет ".

Костадинов изясни, че са поканили ПП-ДБ да се подпишат под настояването за избор на съмнение, само че са получили отвод.

По-рано водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че вотът на съмнение ще бъде импортиран единствено в случай че президентът не смени служебния министър председател Димитър Главчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР