Лидерът на Продължаваме промяната Кирил Петков призова в първата си

...
Лидерът на Продължаваме промяната Кирил Петков призова в първата си
Коментари Харесай

Кирил Петков призова депутатите да забравят алчността, егоизма и нехайството

Лидерът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков прикани в първата си тирада от парламентарната естрада разгласи, че е време да се вложи нов смисъл в понятието за депутат и разгласи, че всички проблеми на България се дължат на това, че таман депутатите не са изпълнявали функционалностите си.

Той се обърна към българите, живеещи и в България, и в чужбина. " Време е да вложим смисъл в думите депутат - това е индивидът, който съставлява освен своите гласоподаватели, а целия български народ. Наш дълг е да служим на българския народ ", прикани той. Посочи, че става дума за горделив народ с велика история, който се намира в най-красивото парченце на земята, само че народните представители до момента не са си свършили работата и по тази причина " сме изправени пред огромни провокации ".

Сред тях изреди голям брой - 2 млн. живеещи в чужбина, 40% от възрастните, които живеят под линията на беднотия, 40% от внуците им, останали в България, които не са съумели да изкарат и тройка по математика предходната година, разнасянето на заболели на ръце по етажите в болничното заведение в Ямбол, неналичието на мост на Дунав при Силистра, непостроения десетилетия " митичен " тунел под Шипка. Напомни опасността за Монтана да бъде пометена от вълна, в случай че поддаде стената на язовира наоколо.

" Дои проспериращи градове като Пловдив. Толкова ли не можахме да приключим едно кръгово? А какво да кажем за цяла Северна България, която чака " Хемус ", а какво да кажем за всичките наказателни процедури за околна среда, наложени от Европейската комисия, а цената на тока, а прословутата връзка с Гърция... ", изреди Петков.

Къде са били народните представители, които е трябвало да вземат решение тези проблеми? Отговорът се крие в няколко думи – лакомия, нарцисизъм и безгрижие на доста от тях.
 Кирил Петков

Посочи, че по разрушените пътища на България се разминават коли от висок клас - - майбах, ролс ройс, само че те не са на сполучливи в бизнеса хора, а на такива, свързани с властта, които харчат налозите на българите все едно са им бащиния. " Това би трябвало да спре ", разгласи Петков.

Отново прикани за нулева приемливост към корупцията. " Време е за същинско правораздаване, в което никой не се усеща безнаказан. Време да превъзмогнем персоналното си его и да работим дружно. Време е за просперираща България ", уточни той откакто към този момент в два Народното събрание партиите не съумяха да образуват държавно управление. Обяви, че е време и България към този момент да стане страна, която действително оказва помощ за развиването на Европейски Съюз, да бъде водач в района и образец за добросъседство. " Време е за България, където младите се връщат назад, а възрастните имат почтени старини. Време е за нововъведения и вложения ", разгласи той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР