Лидерът на партия Воля Веселин Марешки обясни, че Парламентарната група

...
Лидерът на партия Воля Веселин Марешки обясни, че Парламентарната група
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Воля няма да подкрепи нито един от двата законопроекта за борба с корупцията

Лидерът на партия " Воля " Веселин Марешки изясни, че Парламентарната група няма да поддържа нито един от двата законопроекта за битка с корупцията. Според него няма потребност да се основава ново антикорупционно звено:

Ние се обединихме към това с господин Панов, че няма логичност идващият орган, който ще основат тези хора, поради които България е най-корумпираната сега в Европа, той ще стартира да работи и ние дадохме рекомендации просто органите, които са основани сега, да им се даде независимост, да им се даде мотивация и те да стартират да правят по-активно своята активност, по тази причина ние считаме, че новият орган е безусловно безплоден, неправилен и няма да подкрепим следващото губене на време и сила. Уж в този момент ще основат нещо ново и след четири години същите тези хора още веднъж ще отчетат, че и този следващ орган, който са основали, е неработещ и ще тръгнем да сътворяваме някой различен.

Ако се стигне до основаването на ново антикорупционно звено, съгласно Марешки, то би трябвало да бъде назначено от президента.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР