Лидерът на партия Български възход Стефан Янев написа пост в

...
Лидерът на партия Български възход Стефан Янев написа пост в
Коментари Харесай

Сигнали за искани пари при реденето на листите в "Български възход". Стефан Янев с пост

Лидерът на партия " Български напредък " Стефан Янев написа пост в обществените мрежи и изпрати писмо до медиите, в което разкрива, че от разнообразни елементи на страната са получени сигнали за хора, които се показват за свързани с групировката му и които настояват, че са упълномощени персонално от него, с цел да водят диалози и да притеглят хора, които да вземат участие във образуването на партийните листи с претенденти за депутати, като са им поставяли условия, в това число и финансови.

Бившият длъжностен министър председател дефинира сходни дейности за " безусловно недостойни, нечисти и провокативни " и смята, че те целят да дискредитират партията му.

" Небезизвестна е максимата, че " политиката е мръсна работа ", само че тя става такава, когато в нея влязат нечистоплътни, " мръсни " хора. Като български жител и български офицер, аз и управлението на Политическа партия " Български напредък " няма да допуснем сходно нещо. У нас има задоволително партии, които " търгуват " и удовлетворяват всевъзможни вътрешни и външни ползи. Ние няма да бъдем такава партия ", безапелационен е Янев.

Затова той написа, че е разпоредил с вътрешна заповед да бъдат оторизирани 8 души, които да построяват партийните структури в страната.

" Когато взехме решението да стартираме да сътворяваме този политически план, водещото бе да бъдат привлечени хора, които желаят да работят за България – без персонални упоритости, без условия за постове и без скрити цели. Всички, които се припознават в нашите хрумвания и споделят задачите ни, могат да се свържат със законно определените представители на партията. Никога и по никакъв мотив не съм упълномощавал никого да слага финансови условия за присъединяване в партията. Както знаете, следва регистрацията на " Български напредък " и в случай че това се случи, методът за финансиране ще бъде единствено един - по методите, посочени в устава ", добавя водачът на групировката.

По обявата работи: Златко Желев
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР