Лидерът на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов

...
Лидерът на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за снимката с пръста: Случаен момент, не съм направил жест

Лидерът на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов излезе със известие до медиите, в което изясни, че позата, в която е сниман по време на съдружния съвет, е повече от инцидентна. На фотографията, публикувана от премиера Кирил Петков във Facebook, Йорданов се е подпрял със междинен пръст в слепоочието, а фрагментът незабавно обиколи обществената мрежа, даже бе повишен и разяснен като някакъв символен жест към останалите в обединението.

" От неделя вечерта се развличам с волните тълкования на група жълти уеб сайтове и тролчета в нета по тематиката с една фотография от съдружния съвет в Министерски съвет. Снимка, която породи в постните им душици въпроса: " Показал ли съм, аджеба, междинен пръст, или не? ", написа Йорданов в коментар до медиите.

И изрази отвращение, че на сюжета са се вързали и съществени медии, а освен жълтите.

" Айде, това да го дъвчат жълтурите, е обикновено, те това работят, да пишат нелепости. Но през днешния ден и някогашните ми сътрудници в БТВ съществено започнаха да задават този въпрос, евентуално с вярата да смент слогана си от " всички гледни точки " на " всички жълто-кафяви гледни точки ", контраатакува Йорданов.

В типично собствен жанр, депутатът от Има Такъв Народ продължи да споделя по какъв начин се е стигнало до фрагмента, разбунил медийните реакции:

" Та, да отговоря на душевните им драми. Не, мамини сладки, не съм направил жест, а или съм си пипнал слепоочието, или съм се бил подпрял, или нещо такова. Просто инцидентен миг, сниман под инцидентен ъгъл. Пет стотни по-късно или 30 градуса настрана... и това нямаше да е по този начин на тази фотография. Случайно е ", изясни Тошко Йорданов.

Но! Ако ви се привиждат... знаете какво, то жалост ми е за метода, по който гледате на света. Толкова по тематиката! ", съобщи още водачът на ПГ на Има Такъв Народ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР