Лидерът на НФСБ Валери Симеонов обвинява в купуване на гласове

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов обвинява в купуване на гласове
Коментари Харесай

Валери Симеонов: ДПС пак купува гласове! Нужна е изборна полиция

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов упреква в пазаруване на гласове ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Коментарът си той направи в коридорите на Народното събрание пред публицисти.

Спроед него не са задоволително добре оценени резултатите на патриотичните партии, само че не мисли, че това е казусът на европейските избори.

Той е на мнение, че никой не обръща внимание на резултатите от Движение за права и свободи, а продължавал странния феномен на поддръжка на Движение за права и свободи в Северозападна България. Хиляди роми са подкрепили Движение за права и свободи заради голямата обич, която изпитват към техните претенденти за евродепутати, разясни някогашният вицепремиер.

" Докога ще продължава това и сякаш обществото стартира да привиква с всеобщото пазаруване на гласове от Движение за права и свободи ", акцентира Симеонов и добави, че полицията и прокуратурата не си правят работа. НФСБ доста скоро ще предложи особено звено към полицията - изборна полиция, тъй като пазаруването става до полицейски автомобили и в наличието на представители на органите на реда.  

Симеонов се пита дали това не става и с безмълвната поддръжка на по-големия им сътрудник. По думите му евроизборите са с минимален интерес като цяло, само че внезапно се оказало, че " нашите мургави събратя са извънредно заинтригувани от резултата на евровота ".

" В България всеобщо се купуват цигански гласове изключително за евроизборите ", уточни той.

Според него освен Движение за права и свободи са купували гласове. „ Много необичайно обаче виждам, че има такава поддръжка и на други партии – на Българска социалистическа партия и ГЕРБ. Говоря съответно за циганските махали “, посочи водачът на НФСБ. Във връзка с поддръжката и за Вътрешна македонска революционна организация в такива секции, той уточни, че в България всеобщо се купуват гласове. „ Как да проучваме резултата на една партия по отношение на друга, когато в никакъв случай не можеш да предвидиш какви са били методите. То е ясно – финансово заплащане или обещания и задължения “, добави Симеонов и посочи, че България не върви на добре.

Нивото на взаимоотношенията в дребната коалиция стартира да пада. Това стана ясно от думите на водачът на НФСБ. Коментарът му е по отношение на борбата сред " Атака “ и Вътрешна македонска революционна организация.

" Бъдещето е подвластно на гадателите и врачките, очевидно не съм добър политически анализатор и вещател “, съобщи Симеонов в отговор на въпрос за бъдещето на обединението. " Да се оправят " Атака “ и Вътрешна македонска революционна организация. Да се схващат по сред си. Зрели хора са. Нивото на взаимоотношения стартира да пада. Не желая да ги разясня. Мисля, че са зрели хора и ще намерят положителния звук да контролират връзките между тях “, сподели още водачът на НФСБ.

Той уточни, че въпросът дали Волен Сидеров да остане отпред на ПГ на " Обединени патриоти “ не е на дневен ред.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР