Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски нарече

...
Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски нарече
Коментари Харесай

Жириновски: Новият вирус е провокация на САЩ

Лидерът на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски назова ковид, който потегли от Китай и се популяризира по целия свят, " провокация на Съединени американски щати ".

" Вирусът към този момент обикаля всички континенти. Навсякъде е. Какво, в действителност има нов вид грип, или това е нечия провокация? На Съединени американски щати е. Всичко е поради стопанската система. И американците се опасяват, че няма да съумеят да изпреварят Китай, или най-малко не могат да ги настигнат ", сподели разпалено Жириновски по време на среща с възпитаници и преподаватели на Института за международна цивилизация в чест на Деня на Татяна.

Политикът акцентира, че " сходни провокации " не се случват за първи път, като напомни епидемията от птичи грип и луда крава в света.

" До месец всичко ще спре. Това беше провокация. Лекарствата бяха изкупени, някой стана милиардер. А милиардерите живеят главно в Швейцария ", приключи Жириновски.

Според последните оповестени данни, 41 души са умряли в резултат на болестта с ковид, а над 120 са в сериозно положение. Общо откритите случаи на болест са над 2000.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР