Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин обвини премиера на Великобритания

...
Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин обвини премиера на Великобритания
Коментари Харесай

Корбин за плана на Джонсън за Брекзит: Тачъризъм на стероиди

Лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин упрекна премиера на Англия Борис Джонсън, че с е пробва да присвои Брекзит , с цел да анулира регулации като при Маргарет Тачър, което ще докара до доста недопечен капитализъм в американски жанр , осведоми " Ройтерс ".

Англия ще организира предварителни парламентарни избори на 12 декември , които ще решат въпроса за Брекзит и бъдещето на петата най-голяма стопанска система в света.
 Лондон спря отчет за съветската интервенция в референдума за Брекзит
Лондон спря отчет за съветската интервенция в референдума за Брекзит

След изборите на 12 декември ще се разгласява, само че не е ясно по кое време тъкмо

Корбин, 70-годишен социалист, предлага събаряне на определяния от него подкупен хайлайф , воден от Джонсън. Според лейбъриста министър председателят желае да употребява Брекзит като троянски кон за преобразяване на Англия в парадайс за световния капитал без регулации.

Припомняйки ръководството и политиките на някогашния министър председател на Англия Маргарет Тачър, Корбин съобщи, че Джонсън желае да подписа комерсиално съглашение с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, което ще докара до отчасти приватизиране на Националната работа за опазване на здравето.
 Корбин бил по-голяма опасност от Брекзит
Корбин бил по-голяма опасност от Брекзит

Богатите бягат от Англия

" Това, което консерваторите на Борис Джонсън желаят, е да присвоят Брекзит, с цел да отприщят Тачъризъм на стероиди ", предизвести лейбъристът пред симпатизанти в предградие на Североизточен Лондон, където множеството гласоподаваха за Брекзит на референдума през 2016 година

Гласуване в интерес на консерваторите на Джонсън е избор за продажба на Националната работа за опазване на здравето на Тръмп, предизвести той, като в това време присъстващи скандираха " Не е за обмен, не е за обмен ".
 Борис Джонсън се отхвърля от Брекзит без договорка
Борис Джонсън се отхвърля от Брекзит без договорка

Това излиза наяве от предизборния манифест на Консервативната партия

Според него консерваторите желае да тласнат страната към американски модел на стопанска система с по-малко регулации.

Тачър коренно трансформира английската стопанска система със усилване на ролята на свободния пазар , само че беше ненавиждана от някои британци поради разбиването на синдикатите и приватизирането на промишлеността.

Джонсън неведнъж декларира, че опазването на здравето няма да бъде обсъждано на комерсиалните договаряния със Съединени американски щати.
 Бум на броя на британците, искащи поданство от Дания поради Брекзит
Бум на броя на британците, искащи поданство от Дания поради Брекзит

През 2019 година 489 английски жители са кандидатствали

Междувременно водачът на Либералните демократи Джо Суинсън изключи вероятността да поддържа Джереми Корбин за министър председател при положение на разлъчен парламент, даже и в случай че обещае да организира нов референдум за Брекзит, написа " Индипендънт ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР