Осъдиха на три години условно жена, опитала се да убие

...
Осъдиха на три години условно жена, опитала се да убие
Коментари Харесай

Американец хванал жена си да слага отрова в кафето му

Осъдиха на три години условно жена, пробвала се да убие брачна половинка си, като токсини кафето му , съобщи CNN.

Пострадалият - Роби Джонсън - обяснил пред детективите, че е употребявал ленти за тестване на басейна и по този начин е открил, че каната му за кафе " демонстрира високи равнища на хлор ". След това е сложил скрити камери, които съгласно информацията, са уловили Мелъди Джонсън да налива белина в резервоар и да излива наличието на този резервоар в кафеварката

Мелъди Феликано Джонсън, от Аризона, в началото беше упрекната в опит за ликвидиране първа степен и през април се призна за отговорна по две по-леки обвинявания за прибавяне на отрова или нездравословно вещество към храна или питиета.

Осъдената можеше да получи най-много 2 години затвор за всяко обвиняване. Адвокатът й изиска присъдата да бъде изтърпяна, като сподели, че Джонсън към този момент е прекарала близо година в пандиза заради невъзможността й да заплати гаранция от 250 000 $. Присъдата й включваше и психотерапия.

Съдия Хавиер Чон-Лопес означи, че даже жертвата, нейният брачен партньор, е споделил на съда, че не желае жена му да свърши в пандиза.

Според престъпен отчет Роби Джонсън е споделил пред следователи, че счита, че жена му се е опитвала да го убие, с цел да получи парите от застраховката живот. Той изяснява, че е усетил " неприятния усет на кафето си " през март месец 2023 година

По времето, когато Мелъди Джонсън се е опитвала да токсини мъжа си, фамилията е живеело дружно с детето си, само че са били в развой на бракоразвод, който към момента не е завършил, прецизира юристът на наказаната.
 Двама починали и шестима ранени при пукотевица в Съединени американски щати
Двама починали и шестима ранени при пукотевица в Съединени американски щати

Спор в търговски център в Маями докара до следващата покруса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР