Лидерът на Консервативно обединение на десницата (КОД) Петър Москов ще

...
Лидерът на Консервативно обединение на десницата (КОД) Петър Москов ще
Коментари Харесай

Кубрат Пулев с предложение да влезе активно в политиката

Лидерът на Консервативно обединяване на десницата (КОД) Петър Москов ще предложи първенеца по бокс на Кубрат Пулев да влезе интензивно в политическия живот. Утре двамата ще проведат среща, след което ще създадат изказване пред медиите. Днес Москов е разговарял с Пулев по телефона за положението на страната, а първенецът е посочил и познаване на полезностите на десницата.

" Петър Москов се свърза по телефона с първенеца по бокс Кубрат Пулев, който през последните месеци остро подлага на критика българските политици и неналичието на дейно водачество. Двамата са провели дълъг диалог за положението на България и проблемите на българските жители ", се показва в известие на партия КОД.

Според известието Петър Москов е останал впечатлен от задълбоченото познаване освен на политическата обстановка в страната, което Пулев е посочил в диалога, както и познаване на главните политически хрумвания и полезности на десницата и програмните тези на българските десни партии.

Пулев е одобрил напълно концепцията на КОД, Български земеделски народен съюз и БДФ да обединят българската десница. По самодейност на Петър Москов двамата ще се срещнат на следващия ден. На срещата Москов ще предложи на Кубрат Пулев да влезе интензивно в политическия живот на България.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР