Лидерът на Комунистическата партия на Русия Генадий Зюганов е приет

...
Лидерът на Комунистическата партия на Русия Генадий Зюганов е приет
Коментари Харесай

След Жириновски приеха в болница и Зюганов

Лидерът на Комунистическата партия на Русия Генадий Зюганов е признат в болница, заяви ТАСС. 77-годишният партиен водач е приет в болница профилактично по рекомендация на лекари и ще остане в болничното заведение до края на седмицата.

" Това не е обвързвано с никакви вируси ", разгласи ръководителят на пресслужбата на Комунистическата партия на Русия и народен представител от Държавната дума Александър Юшченко.

„ Нормално е, като се вземат поради събитията, епидемията, която се развива и някои хирургични интервенции, осъществени през предходните няколко години, да се постъпи в лечебно заведение за предпазен надзор. Хоспитализация има за цел да предотврати всевъзможни сложни обстановки в това тежко епидемиологично време. Това е общ надзор, като се вземат поради предходни медицински показания ", сподели той.

" Зюганов е в чудесно здраве, той е ангажиран с настоящия дневен ред на партията ", добави Юшченко. Първият заместник-председател на Централен комитет на партията Юрий Афонин на собствен ред също съобщи за ТАСС, че водачът на партията е в чудесно здраве и въодушевление.

Както ФАКТИ към този момент заяви в московска болница бе признат с ковид и съществено повредени бели дробове имунизираният цели осем пъти водач на Либерално- демократичната партия на Русия Владимир Жириновски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР